بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : تعریفی جدید از قدرت در بازار میانرده
پس از گذشت هفت ماه از عرضه پوکو ایکس ۳ NFC، در رویدادی عضو قدرتمند این خانواده با عنوان پوکو ایکس ۳ پرو معرفی شد. همانطور که از عنوان این تلفن جدید مشخص است، قرار خواهد بود امکانات و قدرت بیشتری را در اختیار کاربران بگذارد. از پوکو ایکس ۳ همواره به عنوان تلفنی پر از امکانات هیجان انگیز و در عین حال با قیمتی مقروم به صرفه یاد میشد. حال بیاید ببینیم عضو جدید و پرو خانواده تا چه حدی توانسته است این سنت نیک را حفظ کند. پس در ادامه با ما در نقد و بررسی پوکو ایکس ۳ پرو (Poco X3 Pro) همراه باشید.
با توجه به معرفی تازه این تلفن هیجان انگیز و اینکه وبسایتهای کمی به نقد و بررسی آن پرداختهاند، ما این بررسی را با استناد به مقالهی gizmochina، نگارش کردهایم. بهزودی و پس از منتشر شدن بررسیهایی از سمت مراجعی معتبرتر همچون جیاسام آرنا، مقاله فعلی را مورد بازبینی قرار خواهیم داد.
در صورتی که دارای محصولی در خصوص موبایل یا تکنولوژی هستید و یا فروشگاه اینترنتی دارید، با در اختیار قرار دادن محصول خود، علاوه بر نقد و بررسی تخصصی آن، میتوانید از مزیت مطرح شدن برندتان و دو بک لینک قوی به صورت رایگان برخوردار شوید!. پس بدین منظور با ایمیل support@mobileguide.ir با ما در تماس باشید. همچنین در صورتی که محصولی از قبل مورد بررسی قرار گرفته شده باشد و اسپانسری برای آن نباشد، میتوانید با این روش سریعتر به هدف خود برسید.
مطالب ارائه شده در این پست :
نگاهی به دورن جعبه پوکو X3 پرو
درون جعبه خرده فروشی پوکو ایکس ۳ پرو موردی تعجب آور و جدیدی به چشم نمیخورد و همان مواردی که همواره در تلفنهای پوکو و ردمی دیده بودیم، قرار دارد. به هر حال از بستهبندی دستگاه، آداپتور شارژ سریع ۳۳ واتی و کابل ۳ آمپری USB-C به A دریافت خواهید کرد.
همچنین یک کاور شفاف سیلیکونی با محافظ کوچکی برای پورت USB در نظر گرفتهاند.
بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : طراحی
در نگاه اول پوکو ایکس ۳ پرو ما را به همان نسخهی استاندارد پوکو ایکس ۳ NFC میاندازد. زمانی که هر دوی این تلفن را کنار هم بگذارید کمتر فردی پیدا خواهد شد که تفاوتی بین آنها پیدا کند. البته که Poco X3 Pro دقیقاً از همان صفحهنمایش، ابعاد، اندازه و وزن نسخهی استاندارد بهرهمیبرد. پوکو برای طراحی این تلفن فقط به آپگرید برخی بخشها همچون محافظ پنل نمایشگر بسنده کرده است.
همانطور گفته شد پوکو ایکس ۳ پرو از همان صفحهنمایش ۶.۶۷ اینچی IPS LCD در وضوح +FHD با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی نسخهی استاندارد بهرهمیبرد. پانچ-هول استفاده شده بسیار کوچک بوده و مکانی برای دروبین سلفی در نظر گرفته شده است. تنها پیشرفتی که در این بخش دیده میشود استفاده از گرویلا گلس ۶ برای محافظت از صفحهنمایش میباشد.
پشت دستگاه نیز از پلیکربنات ساخته شده و کمی به سمت فریم خمیده شده است. در این بخش میتوانید ماژول ۵ عضوی ( به همراه فلش ) دوربین را پیدا کنید که طراحی مانند حرف انگلیسی X پیدا کرده اند.
در سمت راست فریم آلومینیومی میتوانید کلیدهای پاور و کنترل صدا را پیدا کنید. همچنین کلید پاور با سنسور اثر انگشت خازنی ادخام شده است. سمت فوقانی سنسور مادون قرمز و میکروفون میباشد. قسمت چپ دستگاه نیز شکاف سیمکارت هیبریدی را دارد. بخش پایین شامل جک هدفون، پورت USB-C، میکروفون و اسپیکر است.
علاوه بر این، پوکو ایکس ۳ پرو دارای ویژگیهای مفید دیگری همچون موتور Z-axis، اسپیکر استریو و گواهینامه IP53 میباشد.
بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : عملکرد و گیمینگ
پوکو ایکس ۳ پرو به عنوان اولین تلفن دارنده تراشهای از جنس پرچمدار، اسنپدراگون ۸۶۰ کوالکام بسیار قدرتمندتر از مدل استاندارد شده است. عملکرد پوکو ایکس ۳ NFC که در سال گذشته معرفی شد، واقعاً هواداران را دلگرم نکرد، بنابراین ما مشتاقانه منتظر بودیم که عملکرد X3 Pro را ببینیم. از آنجا که تلفن در دست ما هنوز یک نمونه غیر تجاری است، نتوانستیم بیشتر بنچمارکها را اجرا کنیم.
اما تلفن مذکور در تست بنچمارک آنتوتو توانست امتیاز ۴۷۶,۰۰۰ را ثبت کند. این امتیاز برای تلفنی با قیمت ۲۵۰ یورو بسیار هیجان انگیز است و میتواند شماره یک کسانی باشد که به دنبال قدرت بالا هستند.
اگرچه نمیتوانستیم بیشتر بنچمارکها را اجرا کنیم، اما همچنان میتوانیم عملکرد آن را در بازیها آزمایش کنیم. همانطور که مشخص است این نتایج ثبت شده ما را ناامید نکرد.
در بازی پابجی موبایل، با توجه به محدودیت فریمریت در بازی، ما با حداکثر تنظیمات گرافیکی HDR مجاز به اجرا تا ۶۰ فریم بودیم. بنابراین برای پوکو ایکس ۳ پرو دستیابی به یک عملکرد عالی و پایدار بدون هیچ مشکل حرارتی، بسیار آسان بود. پس از ۳۰ دقیقه بازی تلفن آنچان گرم نشد، بالاترین دمای ثبت شده ۴۵ درجهی سانتیگراد بود که بسیار بهتر از پرچمداران مجهز به SD 888 است.
در NBA 2K20 نیز دوباره نمیتوانیم به حداکثر فریمریت ۱۲۰fps دسترسی پیدا کنیم. با این حال تلفن مذکور به طور متوسط فریمریت ۵۹.۶۵fps را بدون هیچ مشکلی تجربه کرد.
بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : عملکرد دوربین
برای پوکو ایکس ۳ پرو ترکیب دوربین چهار ۴۸ مگاپیکسلی واید IMX582 ساخت سونی، والترا-واید ۸ مگاپیکسلی، سنسورهای ۲ مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق در نظر گرفته شده است.
تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی دارای رنگهای بسیار خوب و کنتراست مناسبی هستند. هنگامی که حالت AI و HDR را روشن میکنید، رنگها واضحتر به نظر میرسد اما گاهی اوقات ممکن است اشباع شوند. در بیشتر شرایط، ما نمونههای بدون تنظیم هوش مصنوعی را ترجیج میدهیم زیرا تصاویر دارای رنگهای طبیعی هستند.
نوردهی دوربین اصلی کاملاً دقیق است مگر در مواردی که با کنتراست بالا روبرو شوید.
گالری عکسهای دوربین واید در طول روز
از سوی دیگر، نمونههای دوربین اولترا-واید در مقایسه با خروجی سنسور اصلی، دامنه دینامیکی خوب یا کنتراست زیادی نشان را نمیدهند. اما در تولید رنگهای دلپذیر تبحر خاصی دارد. در اکثر شرایط، ویژگی Anti-Distortion دوربین اولترا-واید بیسار خوب بوده اما گاهی اوقات کامل نیست. مخصوصاً زمانی که به گوشیهای تصویر نگاه میکنید.
گالری عکسهای دوربین اولترا-واید در طول روز
لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی میتواند روی سوژههای نزدیک تا ۴ چهار سانتی متر فوکوس کند. همانطور که مشخص است رنگها در نمونههای ماکرو کمی کسل کننده بود و وضوح پایین سنسور نیز باعث میشود آنچنان کاربردی نباشد. در عین حال، باید مراقب شرابط نوری باشید زیرا دوربین ماکرو در صحنههای روشن عملکرد بسیار بهتری دارد.
گالری عکسهای دوربین ماکرو
در مورد حالت شب، بهبود روشنایی واقعاً چشمگیر است. اطمینان حاصل کنید که در شرایط نوری کافی حالت شب را بدون مشکلی روشن کنید، زیرا بدون توجه به دوربین اصلی یا سنسور اولترا-واید، قطعاً تجربه عکسبرداری شما افزایش مییابد.
گالری عکسهای دوربین واید در شب
بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : عملکرد باتری و شارژر
در تست شارژ، یک بار شارژ کامل حدود ۱ ساعت و ۱۲ دقیقه به طول کشید، که تقریباً به آنچه که در X3 دیدهایم نزدیک بود.
برای اینکه یک ایده اساسی درباره چگونگی عملکرد باتری داشته باشیم، ما با تلفن پابجی بازی کردیم، عکس گرفتیم، فیلم گرفتیم و فیلمهای آنلاین تماشا کردیم. تمامی فعالیتهای مذکور را به مدت ۳۰ دقیقه انجام دادیم. پس میتوانید در عکس زیر عملکرد باتری پوکو ایکس ۳ پرو را بررسی کنید.
بررسی پوکو ایکس ۳ پرو : جمعبندی
بنابراین این بررسی سریع ما از پوکو ایکس ۳ پرو بود. امیدواریم قبل از اقدام و تصمیمگیری در مورد خرید، اطلاعات کافی کسب کرده باشید.
این گوشی یک آپگرید خوبی نسبت به Poco X3 بود. این تلفن، زیر برند شیائومی، پوکو را به زورها طلایی خود باز خواهد گرداند، نه تنها به این دلیل که قیمت پایینی دارد، بلکه همانند F1 دارای تراشهی قدرتمندی است. با این حال از طراحی تکراری آن کمی ناراحت هستیم. چرا که ما دوست داریم زمانی تلفن جدیدی معرفی میشود طراحی تقریباً جدیدی را ببینیم.
در صورتی که دارای محصولی در خصوص موبایل یا تکنولوژی هستید و یا فروشگاه اینترنتی دارید، با در اختیار قرار دادن محصول خود، علاوه بر نقد و بررسی تخصصی آن، میتوانید از مزیت مطرح شدن برندتان و دو بک لینک قوی به صورت رایگان برخوردار شوید!. پس بدین منظور با ایمیل support@mobileguide.ir با ما در تماس باشید.
در پایان امیدواریم مطلب نقد و بررسی پوکو ایکس ۳ پرو (Poco X3 Pro) برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که تمایل به پیشرفت ما دارید، می توانید با اشتراک گذاری لینک و مطالب سایت، کمکی در مسیر پیشرفت به ما بکنید.
اگر مشکلی داشتید آن را در بخش کامنت یا در گروه پرسش و پاسخ درمیان بگذارید.