مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 : کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟ [با مقایسه ویدئویی]
جدیدترین میانردههای خوش قیمت سامسونگ و شیائومی سرانجام به بازار ایران نیز راه یافتند. بازاری که به علت نوسان بالای دلار و کاهش قدرت خرید مردم، تلفنهای میانرده در آن غوغا کرده و رقابتی نزدیک به یکدیگر دارند. اگر بخواهید در رده قیمتی ۵ تا ۶ میلیون تلفن هوشمندی را خریداری کنید، احتمالا دو گزینه ردمی نوت ۱۰ شیائومی و گلکسی A32 سامسونگ بیشتر شما را درگیر خودشان کردهاند. اغلب در این رده قیمتی تلفنها از نظر مشخصات بسیار مشابه هم هستند، به همین علت پیدا کردن بهترین انتخاب برای کاربران بسیار سخت است. اما وبسایت موبایل چی بخرم با مقایسه و نتیجهگیری درست میتواند شما را در این مسیر یاری کند. پس در ادامه با راهنمای خرید و مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 همراه ما باشید.
اکثر افراد بعد از خرید یک تلفن هوشمند جدید آن را سالیان سال استفاده میکنند به همین علت انتخابی درست میتواند شما را در این مدت به بهترین شکل همراهی کند. در مطلب تمامی بخشهای مورد نیاز را مورد مقایسه قرار خواهیم داد. سپس در آخر با جمعبندی مطالب بهترین گوشی را متناسب با نیاز شما معرفی میکنیم. توصیه میشود این مطلب را به خوبی مطالعه کنید تا دچار خرید اشتباه نشوید.
مقایسه ویدئویی ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 :
تماشای مقایسه ویدئویی ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 در یوتوب
مطالب ارائه شده در این پست :
لوازم همراه تلفن
شرکتها برای کاهش قیمت تلفنهای خود و رقبات بهتر، تصمیم به کاهش لوازم همراه و درون جعبه تلفنهای هوشمند کردند. در قدم اول دست به حذف هندزفری زندند و در سال ۲۰۲۱ کمتر تلفنی را خواهید دید آن را همراه خود داشته باشند. متاسفاته هر دوی این تلفنها هندزفری یا هدفونی را همراه خود ندارند.
درون جعبه هر دو تلفنها میتوانید شارژر خوبی را پیدا کنید. اما در این بین شیائومی نسبت به رقیب کرهای خود دست و دلبازتر بوده و شارژ سریع ۳۳ واتی را همراه ردمی نوت ۱۰ قرار داده است. در مقابل سامسونگ برای گلکسی A32 خود شارژ قدیمی و آشنای سالهای ۲۰۱۴، یعنی آداپتور سریع تطبیقی ۱۵ وات را در نظر گرفته است. خوشبختانه هر دو از کابل USB-A به USB-C برای انتقال داده و شارژ بهرهبردهاند.
مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 : طراحی و کیفیت ساخت
هر دو تلفنهای مورد مقایسه طراحی متفاوتی با نسل گذشته خود داشته و بهبودهای بسیاری را در این ضمینه تجربه کردهاند. اگر بخواهیم از نظر کیفیت ساخت نگاهی به تلفنها بیندازیم هر دو تفریباً در یک سطح قرار میگیرند. اما در بخشهایی نماینده سامسونگ و در دیگر بخشها شیائومی بهتر است.
فریم و اسکلت بدنه هر دو تلفن از پلاستیک مرغوب ساخته شده و در میان پنل نمایشگر شیشهای مقاوم و قاب پشتی پلاستیکی قرار گرفته است. در این بین سامسونگ برای مقاومت هر چه بهتر گلکسی A32 از گوریلا گلس ۵ برای صفحهنمایش استفاده کرده که پیشرفت قابل توجهای نسبت به نسل قبلی خود دارد. اما ردمی این مسیر را به صورت دنده عقب طی کرده و برای نوت ۱۰ از گوریلا گلس ۳ به جای نسخهی ۵ در نسل پیشین ( نوت ۹ ) مورد استفاده قرار داده است. ردمی نوت ۱۰ به علت دریافت گواهینامه IP53، حداقل بر روی کاغذ در برابر پاشش آب یا گردوغبار مقاوم میباشد.
از نظر طراحی، هر دو تلفن نسبت به نسل پیشین خود نمایشگر کشیدهترِ ۲۰:۹ و کاهش وزن را تجربه کردهاند. ردمی نوت ۱۰ دارای صفحهنمایش۶٫۴۳ اینچی با گوشههای گرد، ابعاد کلی ۸٫۳ × ۷۴٫۵ × ۱۶۰٫۵ میلیمتری و وزن ۱۷۸٫۸ گرمی است. در مقابل گلکسی A32 از نمایشگر ۶.۴ اینچی، ابعاد کلی ۱۵۸.۹ در ۷۳.۶ در ۸.۴ میلیمتر و وزنی معادل ۱۸۴ گرم بهره میبرد. بدین ترتیب هر دو تلفن تقریباً دارای وزن و ابعادی مشابه هستند و بهراحتی در دست جای میگیرد.
هر دو تلفن دارای وزن و ابعادی مشابه هستند و بهراحتی در دست کاربر جای میگیرد
در بخش جلویی هر دو شرکت از طراحی متفاوتی استفاده کردهاند. اما هر چقدر که بحث طراحی سلیقهای باشد اما دیگر ناچ قطرهای برای سال ۲۰۲۱ قدیمی شده و فضای بیشتر را دربرمیگیرد. به هیمن علت باعث میشود کمی از لذت تماشای محتوا کاسته شود. در مقابل شیائومی برای محصول خود از پانچ-هول استفاده کرده که علاوه بر زیبایی و بهروز بودن، فضای کمتری را از نمایشگر اشغال میکند. با اینکه گلکسی A32 از ناچ قطرهای استفاده کرده اما درصد بیشتری (۸۴.۶% در مقابل ۸۳.۵%) از پنل را به نمایشگر اختصاص داده شده است.
پنل پشتی A32 سامسونگ دارای پوشش براق است که باعث میشود به راحتی تبدیل به جاذب آثار انگشت و لکه شود. اما در مقابل ردمی نوت ۱۰ با پوشش مات، لکه یا آثار انگشت را به خود نمیگیرد. تصمیمگیری در مورد زیبایی و جذاب بودن این بخش برعهده کاربر است چرا که هر شخصی دارای سلیقهای متفاوت با دیگری است. به هر حال پنل پشتی ردمی نوت ۱۰ نسبتاً ظاهری شبیه به می ۱۱ دارد و گلکسی A32 دارای ماژول دوربین چهارگانه مجزا از هم میباشد. در این طراحی که سه لنز از چهار لنز پشتی A32 بیرون زدگی بیشتری دارند، میتواند عاملی بر آسیبپذیری بیشتر آنها شود.
برای جمعبندی بخش بخش طراحی و کیفیت ساخت میتوان گفت هر دو تلفن محبوب بازار در یک رده قرار میگیرند. اما هر تلفن دارای ویژگیهای هستند که میتوانند این معادله را بهم بریزند. نماینده شیائومی به سبب بهرهمندی از گواهینامه IP53 در مقابل پاشش آب مقاوم است در مقابل نیز گوریلا گلس ۵ احساس امنیت بیشتری را در برابر ضربه، خط و خش به کابران A32 سامسونگ میدهد. شما بیشتر به گواهینامه IP53 یا گوریلا گلس ۵ اهیمت میدهید؟ نظر خود را حتماً در بخش کامنت با ما در میان بگذارید.
صفحهنمایش
در گذشته یکی از مهمترین عاملی که بخشی از کاربران، سری گلکسی A3X را به ردمی نوتهای استاندارد ترجیح میدادند نمایشگر سوپر املود آن میبود. اما شیائومی در سری جدید میانردههای محبوبش برای جذب این دسته کاربران نیز به این نوع پنل روی آورده است. با اینکه هر دو تلفنها دارای صفحهنمایش بسیار خوبی هستند ولی تنها یک گوشی برتری این بخش را از آن خود خواهد کرد.
سامسونگ و شیائومی هر دو یکی از برترین نمایشگرهای امولد را مخصوصاً در این رده قمیتی ارائه میدهند. شاید مهمتر از هر چیزی نرخ تازه سازی بالای ۹۰ هرتزی نمایشگر A32 باشد. اما رقیبش با اینکه صفحهنمایش خوبی را ارائه میدهد اما با فرکانس ۶۰ هرتزی استاندارد حرفی برای گفتن ندارد.
نماینده سامسونگ در بررسیهای انجام شده حداکثر روشنایی عالی ۸۱۴ نیتی را در حالت تطبیقی و تحت نور مستقیم ارائه میدهد. طبق ادعای شیائومی نمایشگر تلفنش میتواند به روشنایی ۷۰۰ نیتی دست پیدا کرده و حتی به اوچ روشنایی یعنی ۱۱۰۰ نیت برسد. بررسیها نشان میدهد که روشنایی ردمی نوت ۱۰ در حالت خودکار در حدود ۶۸۲ نیت است. شاید به توان گفت عدد ادعا شده ۱۱۰۰ نیت را تنها بتوان در تکههای کوچکی از نمایشگر پیدا کرد و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. به ترتیب روشنایی نمایشگرها در حالت دستی ۴۰۰ نیت و ۴۷۵ نیت میرسند.
عملکرد نمایشگر و مقایسه با رقبا
تلفن تست شده | BLACK,CD/M۲ | WHITE,CD/M۲ | نسبت کنتراست |
---|---|---|---|
Samsung Galaxy A32 | ۰ | ۴۵۷ | ∞ |
Samsung Galaxy A32 (Max Auto) | ۰ | ۷۲۵ | ∞ |
Xiaomi Redmi Note 10 | ۰ | ۴۵۶ | ∞ |
Xiaomi Redmi Note 10 (Max Auto) | ۰ | ۶۱۶ | ∞ |
در هر دو رقیب حداکثر روشنایی ثبت شده به اندازه کافی بالا هستند که بتوانند نیاز شما در فضای باز و در یک روز آفتابی روشن تامین کنند. روشنایی پنل به اندازهای است که برخی از گوشیهای سطح بالاتر ارائه میدهند. هنگام نمایش رنگ سیاه در پنلهای AMOLED هیچ روشنایی وجود ندارد، بنابراین هر دو اساساً کنتراستی برابر با بینهایت دارند.
دقت رنگ در هر دو تلفن در تنظیمات قابل تغییر بوده و به صورت پیشفرض هر دو تلفن دقت رنگ خوبی را ارائه میدهند. طبق بررسیهای انجام شده گلکسی A32 سامسونگ از قابلیت و محتوای HDR پشتیبانی نمیکند. در ردمی نوت ۱۰ با اینکه این مورد در مشخصات رسمیاش HDR ذکر نشده است اما در برنامههایی همچون YouTube میتوانید از آن بهره ببرید.
مهمترین بخش که نماینده سامسونگ را پیروز این بخش میکند، رفرشریت بالای صفحه است. شما میتوانید از طریق تنظیمات تلفن سرعت تازه سازی نمایشگر را در حال ۹۰ یا ۶۰ هرتز تنظیم کنید. در حالت ۹۰ هرتز سراسر رابط کاربری، شبکههای اجتماعی، مروگرها و موارد پشتیبانی کننده بسیار سریعتر خواهد شد.
سخت افزار
در مطلب راهنمای خرید و مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 به یکی از مهمترین بخشها رسیدهایم. ردمی نوت ۱۰ جزو نخستین تلفنهایی میباشد که همراه با اسنپدراگون ۶۷۸ عرضه شده است. سخت نیست که از روی نام گذاری آن بگوییم این تراشه یک نسخهی ارتقا یافته از اسنپدراگون ۶۷۶ میباشد. در مقابل گلکسی A32 سامسونگ همراه با چیپست مدیاتک هلیو G80 عرضه شده و عملکرد خوبی را به همراه دارد اما در رقابت، کار سختی در این رده قیمتی خواهد داشت.
هلیو G80 یک تراشهی هشت هستهای با پیکربندی ۲+۶ (۲×۲.۰ گیگاهرتز Cortex-A75 و ۶×۱.۸ گیگاهرتز Cortex-A55) و پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 است. اسنپدراگون ۶۷۸ نیز با ساختار دو خوشهای ساخته شده، شامل دو هستهی ۲.۲ گیگاهرتز Kryo 460 گلد (مشتق هستهی Cortex-A76) و ۶ هستهی ۱.۷ گیگاهرتز Kryo 460 نقره (مشتق هستهی Cortex-A55) و دارای پردازنده گرافیکی Adreno 612 میباشد.
آمار و ارقام تستهای بنچمارک
حال نگاهی به آمار و ارقام تستهای بنچمارک آنتوتو و گیکبنچ میندازیم. در تست آنتوتو که از نسخهی ۸ استفاده شده، ردمی نوت ۱۰ توانسته امتیاز ۲۱۸۷۸۸ و گلکسی A32 امتیاز ۱۷۴۳۳۲ را ثبت کنند. این تست به ما نشان میدهد که نماینده شیائومی حدوداً ۲۵ درصد عملکرد بهتری را در بخش سخت افزار ارائه میدهد. تست بعدی که بیشتر مربوط به پردازنده مرکزی میشود توسط گیکبنچ ۵ صورت گرفته است. تراشهی اسنپدراگون ۶۷۸ به ترتیب در تست تک هستهای و چند هستهای امتیاز ۵۳۴ و ۱۵۹۹ را دریافت میکند. در مقابل مدیاتک هلیو G80 توانسته رقم ۳۶۱ و ۱۲۷۷ را ثبت کند.
امتیازات بنچمارکها آنچه را که پیش از این انتظار داشتیم تایید میکند- تراشهی گلکسی A32 رقابتی نیست. البته به طور دقیق، تلفن کند نیست و نرخ تازهسازی ۹۰ هرتزی یک تجربه روان را ارائه میدهد. با این وجود هر دو تلفن برای اجرای بازیهای سنگین در بهترین کیفیت مناسب نبوده و دچار لگ و کندیهای بسیار خواهند شد. اما اگر بخواهید در کیفیت متوسط و معقولی بازی کنید، تراشهی ردمی نوت ۱۰ نسبت به رقیب بهینهتر و قدرتمندتر است.
مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 : دوربین
همانند هر تلفن میانردهای که در بازار پیدا کنید، این دو تلفن نیز از ساختار دوربین ۲ + ۲ کلاسیک استفاده کردهاند. منظور ما از ساختار ۲ + ۲ این است که برای آنها دو دوربین واقعی و دو دوربین دیگر نه چندان کارآمد در نظر گرفتهاند تا تعداد به چهار عدد برسد. حداقل سامسونگ در گلکسی A32 از سنسورهای ۵ مگاپیکسلی برای ماکرو و تشخیص عمق استفاده است. در ردمی نوت ۱۰ که از سنسورهای ۲ مگاپیکسلی استفاده شده که واقعا استفاده از آنها توجهی ندارد.
دوربین واید گلکسی A32 را سنسور ۱/۱.۹۷ اینچی GW3 64MP (S5KGW3) ساخت سامسونگ با پیکسلهای ۰.۷ میکرومتری تشکیل میدهد. همچنین از فیلتر رنگی Quad Bayer بهره میگیرد، بدین ترتیب با ترکیب پیکسلهای مجاور تصاویر ۱۶MP ثبت میشوند. لنز مورد استفاده دارای فاصله کانونی معادل ۲۵ میلیمتر و دیافراگم f / 1.8 است. در طرف دیگر نوت ۱۰ از حسگر ۱/۲.۰ اینچی IMX582 سونی با پیکسلهای ۰٫۸ میکرومتری، فوکوس خودکار تشخیص فاز و لنز واید ۲۶ میلیمتری با f/1.79 و بدون لرزشگیر اپتیکال استفاده میکند. این دوربین از فیلتر رنگی Quad Bayer بهره میگیرد؛ بنابراین عکسهای آن بهصورت پیشفرض ۱۲ مگاپیکسلی هستند.
در هر دو تلفن میتوانید دوربین ۸ مگاپیکسلی بسیار کوچک اولترا-واید ۱/۴.۰ اینچی با پیکسلهای ۱٫۱۲ میکرومتری، لنز عریض ۱۲۳ درجهای در گلکسی و ۱۱۸ درجهای در ردمی با دیافراگم مشابه f/2.2 پیدا کنید. در قمست جلویی Redmi Note 10 ما شاهد یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، ۱/۳.۰۶ اینچی و ۱.۱۲µm برای سلفی هستیم. آ۳۲ برای عکاسی سلفی از دوربین ۲۰MP با فیلتر رنگی Quad Bayer و ۱.۰ میکرومتر پیکسل استفاده می کند. لنز در اینجا دارای فاصله کانونی معادل ۲۵ میلی متر و دیافراگم f / 2.2 است.
دوربین اصلی
اولین چیزی که در مورد نمونههای در نور روز ۱۲MP از دوربین اصلی Note 10 توجه شدیم، وضوح و جزئیات غیرمعمول آنها با توجه به برچسب قیمتی تلفن است. سیستم دوربین میتواند جزئیات دقیق ساختمان، شاخ وُ برگ و حتی سایه را به خوبی ثبت کند. تنها نقطه ضعف آن این است که کمی پسزمینه تصاویر ناهمگن هستند. نویز در عکسها به خوبی کنترل شده ولی کمی در محیط فضای بسته افزایش مییابد. همچنین در میحط داخلی شارپ و وضوح تصاویر کمتر است. در نور کم، عکسها نسبتا تاریک و با جزئیات ازدسترفته در مجاورت منابع نور مصنوعی تولید میشوند، حالت Night تا حدودی جزئیات را در نواحی روشن تصویر بازمیگرداند؛ اما باعث سافتشدن آن میشود. در این بین ردمی نوت ۱۰ شیائومی نسبت به گلکسی A32 رنگها را طبیعتیتر ثبت میکند. اما نماینده سامسونگ علاقه شدید به اغراق رنگها دارد.
عکسهایی از طریق Galaxy A32 ثبت میشوند به طور کلی خوب هستند. رزولوشن ۱۶ مگاپیکسلی جزئیات کافی را تضمین میکند. در عکسها کمتر نویز را پیدا خواهید کرد که معمولاً یک ویژگی مشخص در پردازش سامسونگ است. رنگها کمی محدودتر از دیگر محصولات سامسونک بوده، اما به هیچ وجه کسل کننده نیستند و رنگهای عجیب و غریب وجود ندارد. داینامیک رنج نیز قابل احترام بوده اما به اندازه مدلهای سطح بالا کاملا گسترده نیست. مطابق انتظار همگام با کاهش نور محیط، تصاویر جزئیات خود را از دست میدهند و نویز تا حد زیادی افزایش مییابد؛ اما بهلطف حالت Night، میتوان تا حد قابل توجهی از این مشکلات را رفع کرد.
دوربین اولترا-واید
دوربین فوقعریض هر دو تلفن عملاً در یک سطح قرار میگیرند اما لنز قرار گرفته در A32 کمی وایدتر است. تصاویر جزئیات کمتر، گسترهی دینامیکی محدودتر و نویزهای بیشتری درمقایسهبا دوربین اصلی دارند. اما بهلطف رنگهای چشمنواز، تصاویر ثبتشده رضایتتان را جلب خواهند کرد.
با اینکه در طول روز کمتر تفاوتی را بین تصاویر ثبت شده با این دو تلفن پیدا خواهید کرد اما در شب قضیه فرق خواهد کرد. همانطور که انتظار میرفت، در دو تلفن تفاوت بین تصاویر دوربین اصلی و دوربین فوقعریض در تاریکی شب شدیدتر هم میشود. اما نکته قابل توجه این است که نماینده سامسونگ از حالت Night میبرد تا نویز عکسها تا سطح رضایتبخشی کنترل شود و سطح جزئیات، بهبود یابد.
دوربین ماکرو
دوربین ماکرو عملا چندان کاربردی ندارد و بیشتر جنبه تبلیغاتی و نمایشی دارد. به هر حال حداقل ماکرو ۵ مگاپیکسلی آ۳۲ میتواند تصاویر خوبی را از نمای نزدیک ثبت کند اما عمده دروبینهای ۲ مگاپیکسلی ماکرو کمترین کاربرد را دارد. هر دو از فوکوس خودکار بیبهره بوده و کارتان هنگام عکسبردای از سوژههای متحرک بسیار سخت خواهد بود.
تصاویر پرتره
در هر دو تلفن عکسهای پرتره جزئیات خوبی بهتصویر میکشند و جداسازی سوژه از پسزمینه نیز در آنها با دقت رضایتبخش صورت میگیرد و نوع پیادهسازی افکت بوکه نیز به حالت طبیعی نزدیک است.
سلفی
عکسهای سلفی در گوشی ردمی نوت ۱۰ شیائومی توسط سنسور ۱۳ مگاپیکسلی ۱/۳.۱ اینچی ثبت میشوند. نمونههای عکسبرداری شده به ما نشان میدهد که رنگهای جذاب و گسترهی دینامیکی مناسبی دارند. در مقابل کهکشانی کرهای مجهز به حسگر ۲۰ مگاپیکسلی با لنز F/2.2 است. جزئیات، گسترهی دینامیکی و رنگها در این گوشی نیز به خوبی ثبت میشوند. به صورت کلی عکسهای سلفی گرفته شده توسط رمی نوت ۱۰ بهتر هستند. هر دو رقیب در محیط کم نور تصاویر ثبت شدهشان جزئیات تا حد زیادی از دست میدهند و نویز آن را فرا میگیرد.
اسپیکر و امنیت
در بخشهای پایانی مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 به مرحله اسپیکر و امنیت رسیدهایم. ردمی نوت ۱۰ دارای یک جفت اسپیکر استریو با صدای خوب است. اگر انصاف را رعایت کنیم مطمعناً این تلفن یکی از بهترین اسپیکرها را در میان تلفنهای میانرده و حتی بالارده دارد. میزان صدای این تلفن بالاتر از حد متوسط است و هنگامی که صدا را به حداکثر میرسانید، کمی تخریب در صدا به وجود خواهد آمد. البته با کاهش صدا میتوانید از این امر جلوگیری کنید. همچنین باید اضافه کنیم که بلندگوها تعادل خوبی را دارند.
نماینده سامسونگ دقیقاً در مقابل این دستگاه قرار میگیرد. مانند اکثر تلفنهای غیر پرچمدار این شرکت، گلکسی آ۳۲ دارای یک اسپیکر بخش پایینی دستگاه است. در تستهای انجام شده صدایی کمتر از میانگین را ثبت میکند. تقریباً تمامی رقبا دسیبل بیشتری را تولید میکنند. در نتیجه هیچ حرفی در مقابل اسپیکر استریو Redmi Note 10 ندارد.
در بخش امنیت مهمترین بخش را حسگر اثرانگشت نامید. تلفنهای مورد مقایسه به طور کلی از دو فناوری متفاوتی از این حسگر را انتخاب کردهاند. حسگر اثرانگشت گلکسی از نوع اپتیکال بوده و به علت قرارگیری در زیر نمایشگر جذابیت خاصی را برای کاربران دارد. اما سرعت و دقت آن به اندازه حسگر قرار گرفته در دکمه پاور نوت ۱۰ نیست.
باتری و شارژر
پس از مقایسه بخشهای مختلف به محلی آمدهایم که قرار است انرژی موردنیاز گوشی آینده شما را تامین خواهد کرد. هر دو تلفن از باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی که یک ظرفیت نسبتاً معمول برای میانردههای روز است استفاده کردهاند. هر دو تلفن توانستهاند شارژدهی بسیار خوبی را ثبت کنند. با اینکه گلکسی A32 از نمایشگر پر مصرفتر ۹۰ هرتزی بهره میبرد اما توانسته آمار کلی بهتری از نوت ۱۰ ثبت کند.
طبق نقد و بررسی رگلکسی A32 حالت ۹۰ هرتزی در وب سایت جی اس ام آرنا تست وب گردی، این دستگاه توانست بیشتر از ۱۶ ساعت دوام آورد، پخش ویدیو ۱۷:۴۹ ساعت زمان برد و مکالمه با شبکه ۳G هم نزدیک به ۳۴ ساعت طول کشید. در حالت استندبای، این دستگاه توانسته امتیاز نهایی عالی ۱۱۹ ساعت را به دست آورد. همچنین در حالت ۶۰ هرتزی تغییر خاصی در مصرف انرژی اعمال نشد و توانست امتیاز ۱۲۴ ساعت را ثبت کند.
در مقابل Note 10، تست وب گردی، این دستگاه توانست نزدیک به ۱۴ساعت دوام آورد، پخش ویدیو ۲۰:۱۳ ساعت زمان برد و مکالمه با شبکه ۳G هم نزدیک به ۴۲ ساعت طول کشید. در حالت استندبای، این دستگاه توانسته امتیاز نهایی عالی ۱۱۰ ساعت را به دست آورد.
سرعت شارژ
در بخش سرعت شارژ ردمی نوت ۱۰ یکی از سرعتترین تلفنهای بازار بوده به طوری که از نسخه پرو خود نیز سریعتر است. شارژر ۳۳ واتی همراه در مدت ۳۰ دقیقه میتواند تلفن را ۶۵٪ شارژ کند در حالی که شارژ کامل نزیک به ۷۳ دقیقه به طول کشید.
گلکسی A32 همانند اکثر تلفنهای سطح پایین با یک آداپتور ۱۵ واتی همراه شده است. توجه کنید قدمت این آداپتور به ۶-۷ سال پیش میرسد!. با استفاده از آن باتری ۵ هزار میلیآمپرساعتی دستگاه در ۲:۱۹ ساعت فول میشود. در نیم ساعت اول نیز توانایی شارژ ۲۵ درصد باتری را دارد. با توجه به آمار و ارقام این سرعت نسبت به بیشتر گوشیهای این کلاس بسیار کند است.
مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 : نتیجهگیری
در صورتی که مطلب مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 را به صورت کامل مطالعه کرده باشید احتمالا گوشی آینده خود را تا الان انتخاب کردهاید. در هر صورت ما در بخش پایانی به نکات ضعف و قوت هر دو در مقابل یکدیگر خواهیم پرداخت. طبق آمار به دست آمده ردمی نوت ۱۰ از ۴,۸۱۹,۰۰۰ تومان شروع شده و تا ۶,۴۰۰,۰۰۰ تومان میرسد. در مقابل گلکسی A32 از ۵,۶۱۱,۰۰۰ تومان شروع شده و تا بالای ۶ میلیون میرود. در نتیجه نماینده شیائومی از نماینده سامسونگ نسبتاً ارزانتر میباشد.
در صورتی که قمیت کمتر، سخت افزار قدرتمندتر، دوربین کمی بهتر، سرعت شارژ بسیار سریع، اسپیکر استریو و گواهینامه IP53 هستید نوت ۱۰ برای شما انتخابی بهتر است. در مقابل اگر به اندازه کافی بودجه برای خرید دارید، به دنبال صفحهنماشی روشن وُ سریعتر، عکاسی بهتر در شب، سنسورهای بهتر ماکرو و تشخیص عمق هستید گلکسی آ۳۲ بهتر خواهد بود.
انتخاب شما در این بازه قیمتی کدام تلفن است؟ آن را برای ما در بخش کامنت ارسال نمایید. در پایان امیدواریم مطلب مقایسه ردمی نوت ۱۰ با گلکسی A32 برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که تمایل به پیشرفت ما دارید، می توانید با اشتراک گذاری لینک و مطالب سایت، کمکی در مسیر پیشرفت به ما بکنید.
اگر مشکلی داشتید آن را در بخش کامنت یا در گروه پرسش و پاسخ درمیان بگذارید.