راهنمای خرید بین دستگاههای پوکو ایکس ۳ ، ردمی نوت ۹ پرو و می نوت ۱۰ لایت
شیائومی به تازگی یک دستگاه با ارزش خرید بسیار بالایی را معرفی و به بازار عرضه کرده است. بله ما درباره پوکو ایکس ۳ صحبت میکنیم؛ دستگاهی که با مشخصات شگفت انگیز و قیمتی بسیار مناسب در بازار جهانی به فروش میرساند. حال، آیا این دستگاه در مقابل دیگر تلفنهای این شرکت ارزش خرید بیشتری را دارد؟ سوالی که جواب آن را در راهنمای خربد بین پوکو ایکس ۳ ردمی نوت ۹ پرو و نوت ۱۰ لایت پیدا خواهید کرد.
طراحی و کیفیت ساخت
در نگاه اول شما متوجه میشوید که می نوت ۱۰ لایت، از دو رقیب خود طراحی قدیمیتری را دارا است. آن هم به دلیل ناچ قطرهای می باشد؛ در مقابل رقبا با هول-پانچ که طراحی مدرنتری دارد، عرضه شدهاند. اما حقیقت این است که می نوت ۱۰ لایت تلفنی جمع و جور بوده و با مواد اولیه با کیفیتتری ساخته شده است، از جمله آنها گوریلا گلس ۵ در قاب پشتی و فریم آلومینیومی میباشد. در حالی که رمی نوت ۹ پرو دارای شیشه در پشت و فرم پلاستیکی است. نگاهی به پوکو بیاندازیم تلفنی خوش ساخت که فریم آلومینیومی دارد اما قاب پشتی پلاستیک است.
به دلایل مذکور میتوان گفت برنده بخش طراحی، می نوت ۱۰ لایت میباشد. اما شما باید توجه داشته باشید که POCO X3 NFC دارای گواهی نامه IP53 است.
صفحه نمایش
آیا شما ترجیح میدهید که یک صفحه نمایش امولد با نرخ تازه سازی استاندارد داشته باشید یا پنل IPS دارای نرخ تازه سازی بالای ۱۲۰ هرتز؟. بله همه چیز به نوع استفاده شما بستگی دارد؛ اگر شما نیاز به کیفیت بالای تصاویر دارید باید به سراغ صفحه نمایش HDR10 می نوت ۱۰ لایت با فناوری امولد بروید. اگر نیازمند یک تجربه بسیار روان و یا گیمر هستید؛ انتخابتان باید POCO X3 NFC باشد، اما کمی کیفیت پایینتری را دریافت خواهید کرد. ردمی نوت ۹ پرو چیزی برای عرض اندام ندارد، چرا که از صفحه نمایش IPS با نرخ تازه سازی کلاسیک بهرهمند است. توجه داشته باشید که می نوت ۱۰ لایت صفحه نمایش کوچکتری (۶.۴۷ اینچ در مقابل ۶.۶۷ اینچ) نسبت به دو حریف خود دارد.
سخت افزار / نرم افزار
پیشرفتهترین چیپست متعلق به پوکو ایکس ۳ است. ما در حال صحبت کردن درباره سریعترین تراشه ۴G کوالکام هستیم یعنی اسنپدارگون ۷۳۲ جی. این تراشه در حقیقت نسخه ارتقاء یافته Snapdragon 730G موجود در می نوت ۱۰ لایت میباشد، اما منتظر تفاوت چشمگیری نباشید. ردمی نوت ۹ لایت از تراشه اسنپ دراگون ۷۲۰ جی بهرهمند است که نسبتا قدرت کمتری را ارائه میدهد. میان جمع تنها پوکو ایکس ۳ با MIUI 12 از جعبه خارج میشود.
دوربین
با در دست داشتن پوکوی جدید شما تجربه بهتری در بخش دوربین خواهید داشت؛ آن هم به علت سنسور اولتراواید بهتر آن است. اما تفاوت آنچانی بین این سه برادر در بخش دوربین شاهد نیستیم.
باتری
هر سه مدل از باتری حجیم بالای ۵۰,۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره میبرند؛ مشخص کننده این بخش مقدار بهینه بودن دستگاهها میباشد. می نوت ۱۰ لایت با صفحه نمایش کوچکتر و امولد، بهینهترین مصرف را دارا است. بعد از آن ردمی ۹ پرو با صفحه نمایش IPS با نرخ تازه سازی استاندارد قرار دارد. در آخر به علت مصرف بالای پنلهای ۱۲۰ هرتزی IPS، پوکو ایکس ۳ قرار میگیرد.
جمع بندی
پوکو با قیمت €۲۲۹/$۲۷۰ در بازار جهانی، بالاترین ارزش خرید را بین دو رقیب خود دارا است. می نوت ۱۰ لایت که یکی از پر طرفدارترین تلفن ها به شمار میرود، دارای صفحه نمایش امولد زیبا، کیفیت ساخت بالا و مصرف بهینه باتری بوده اما باید €۳۰۰/$۳۵۳ برای آن هزینه کنید. با وجود POCO X3 NFC در رده قیمتی مشابه با ردمی نوت ۹ پرو، هیچ دلیلی برای خرید آن نیست. البته که ممکن است قیمت این تلفن به زودی کاهش یابد.
پوکو ایکس۳ ان اف سی
مزایا
- بالاترین ارزش خرید بین رقبا
- دوربین بهتر
- بلندگوهای استریو
- صفحه نمایش با نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز
- تراشه قدرتمند
معایب
- مصرف بالای باتری
می نوت ۱۰لایت
مزایا
- کیفیت ساخت بالا
- صفحهنمایش HDR و امولد
- مصرف بهینه باتری
معایب
- –
ردمی نوت ۹ پرو
مزایا
- دوربین مشابه با می نوت ۱۰ لایت و پوکو ایکس ۳
- طراحی نازکتر
معایب
- قیمتی مشابه با پوکو ایکس۳ ان اف سی