۶ ویژگی که دوست داریم در گوگل پیکسل ۶ ببینیم
گوگل با معرفی پیکسل ۵ مسیر آینده تلفنهای پرچمدار خود را مشخص کرد. این شرکت رویه سایر پرچمدار خود، مانند پیکسل ۴ را کنار کنار گذاشته و پرچمداری ارزان قیمت در عین حال جامع را ارائه داد. درست است که آخرین پرچمدار گوگل چندین مورد ویژگی جدید را داشته و اصلاحاتی خوبی ارائه داده است، اما بدان معنی نیست که جایی برای پیشرفت وجود ندارد. در ادامه میخواهیم ۶ ویژگی که دوست داریم در گوگل پیکسل ۶ ببینیم را بیان کنیم.
۱. سنسور دوربین اصلی بهتر و جدیدتر
گوگل از زمان معرفی سری Pixel 3 سنسور ۱۲.۲ مگاپیکسلی IMX363 ساخت سونی را برای دوربین اصلی گوشیهای خود مورد استفاده قرار داده است. این پایه اساسی برای هوشمند سازی پردازش تصویر آن است. با این حال، گوگل با عرضه پیکسل ۵ به ما نشان داد که میتواند با نرم افزاری بهینه، رقبایی را که از سخت افزار جدیدتری بهرهمیبرند را جا بگذارد.
با این حال زمان آن رسیده است که گوگل به یک سنسور جدیدتر مهاجرت کند و امیدواریم آن را در پیکسل ۶ ببینیم. طبق نظر مدیر اسبق دوربین پیکسل، مارک لویو، داشتن دوربینهای با وضح بالاتر، تنها مزایای حاشیهدارند، اما یک سنسور جدیدتر مانند ۵۰ مگاپیکسلی GN2 سامسونگ پیکسلهای بزرگتر و اندازه سنسور بیشتری نسبت به مدل قبلی مورد استفاده گوگل دارد. پیشرفتهایی از این دست میتواند منجر به عملکرد بهتری، حتی در محیط نوری کم با نویز کمتر شود.
اگر گوگل بخواهد ظبط ویدئوی ۸ کی را در پیکسل ۶ ارائه دهد، مجبور خواهد شد به سنسوری بالای ۳۳ مگاپیکسلی روی بیاورد. اگرچه رکورد شرکت با ۴K/60fps نشان میدهد که قرار نیست به این زودیها شاهد آن باشیم. با این حال، یک سنسور جدیدتر میتواند فوکوس خودکار را بهبود ببخشد و ویژگیهایی مانند ۴K/120fps را به ارمغان بیاورد.
۲. تراشهی پرچمدار
بر خلاف انتظار پیکسل به جای استفاده از چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵، با یک تراشهی میانرده اسنپدراگون ۷۶۵جی عرضه شد. استفاده از این ترکیب قابل بود زیرا عملکرد کلی خوبی بدون افزایش قیمت را ارائه داد. همانظور که گفته شد، بازیهای سه بعدی پیشرفته، شبیه سازها و برخی از کارهای مربوط به دوربین میتواند چالشی برای این چیپست باشد. به همین دلیل است که ما میخواهیم ببینیم که گوگل از تراشهی پرچمدار برای پیکسل ۶ استفاده کند.
ما میخواهیم که پیکسل ۶ را همراه با چیپست پرچمدار اسنپدراگون ببینیم. علاوه بر آن لازم نیست که جدیدترین و بهترین تراشهی موجود باشد. کوالکام قبلاً چیپست اسنپدراگون ۸۷۰ را روانه بازار کرده است که از اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس کمی قدرتمندتر میباشد. اگر گوگل بخواهد قدرت زیادی را بدون افزایش قیمت داشته باشد، SoC مذکور میتواند انتخاب منطقی باشد.
۳. دوربین سهگانه
گوگل برای اولین بار دوربین پشتی ثانویه را در سری پیکسل ۴ ارائه داد. دوربین دو برابری تلهفوتو نتایج خوبی را در زوم به نمایش میگذاشت. اما متاسفانه گوگل تصمیم گرفت دوربین تلهفوتو را به اولترا-واید در پیکسل ۵ تغییر دهد.
چه بهتر که هر دوی این سنسورها در کنار دوربین واید قرار گیرند. تقریباً هر سازنده دیگری برای یک گوشی پرچمدار حداقل آرایش دوربین واید، اولترا-واید و تلهفوتو/پریسکوپ را ارائه میدهد. زمان آن فرا رسیده است که گوگل از این الگو پیروی کند و بهترینها را برای پرچمدار خود به ارمغان بیاورد.
۴. سرعت شارژ سریعتر
گوگل باتری ۴,۰۸۰ میلیآمپرساعتی را در پیکسل ۵ ارائه داد. این امر باعث پیشرفت چشمگیری نسبت به نسخه عادی پیکسل ۴ (۲,۸۰۰ میلیآمپرساعتی) و Pixel 4 XL ( باتری ۳,۷۰۰ میلیآمپرساعتی) شد.
اما در ضمینه سرعت شارژ، گوگل هیچ تغییری را نسبت به اولین دستگاه پیکسل خود انجام نداده که نشانگر این است که چقدر این سری گوشیها نسبت به رقبا عقب مانده میباشند. در طی سالیان فناوریهای شارژ سریع به قدری پیشرفت کردهاند که مشکل تخریب باتری تا حد بسیاری رفع شده است. بنابراین هیچ مانعی برای ارائه سرعت شارژی در حد ۲۵ یا ۳۰ وات برای گوگل وجود ندارد و پیشرفت عمدهای برای پیکسل ۶ رقم خواهد خورد.
۵. حفظ حسگر اثر انگشت
یکی از بهترین قابلیتهای پیکسل ۵ این بود که حسگر اثر انگشت را به سنسورهای تشخیص چهره ترجیح نداده و حذف نکرده است. این امر باعث شد که کاربران در هنگام همه گیری بیماری کرونا و استفاده از ماسک، تلفن خود را به راحتی باز کنند.
امیدواریم که گوگل حسگر اثر انگشت خازنی را در Pixel 6 حفظ کند. نه تنها کاربران هنگام استفاده از ماسک راحتتر قفل تلفن خود را باز خواهد کرد، بلکه حسگر اثر انگشت خازنی تجربه سریع و امنتری را نسبت به سنسور اثر انگشت درون صفحهنمایش ارائه میدهند.
۶. نسخهی XL/Ultra برای گوگل پیکسل ۶
ما چندین سال پیش شایعاتی درباره Pixel Ultra شنیده بودیم، اما مشخصاً به جایی نرسید. بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود که گوگل علاوه بر نسخه پایه، Pixel 6 XL و یا Pixel 6 Ultra را عرضه کند. هواوی، سامسونگ، اوپو و اپل هماکنون گوشیهایی بالای ۱,۰۰۰دلاری در بازار دارند و بهتر است گوگل نیز به این بازی بپیوندد.
البته ارائه یک تلفن هوشمند ۱,۰۰۰ دلاری باید از نظر ویژگیها نیز ارزش خرید داشته باشد. تلفن Pixel 6 XL/Ultra بایستی دارای باتری بزرگ، صفحهنمایش +QHD و رفرشریت بالا باشد. همچنین اگر مدل عادی از اسنپدراگون ۸۷۰ استفاده کند بایستی مدل گران قیمتتر از چیپست اسنپدراگون ۸۸۸، سنسورهای بیشتر دوربین، شارژ سریعتر و… را ارائه دهد.
در پایان امیدواریم مقاله ۶ ویژگی که دوست داریم در گوگل پیکسل ۶ ببینیم برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که تمایل به پیشرفت ما دارید، می توانید با اشتراک گذاری لینک و مطالب سایت، کمکی در مسیر پیشرفت به ما بکنید.
اگر مشکلی داشتید آن را در بخش کامنت یا در گروه پرسش و پاسخ درمیان بگذارید.